Lénárd Horgos


Ustanovni partner in direktor mednarodnega svetovalnega podjetja Absolvo Consulting, ki ima več kot 15 let izkušenj na mednarodnem področju in v srednji ter vzhodni Evropi na različnih področjih poslovanja, kot so financiranje rasti, zbiranje tveganega kapitala za povečanje števila podjetij in rastoči / nadarjeni zagoni v tehnološko in inovativno usmerjenih panogah, oblikovanje in izvajanje strategije rasti, odnosi z mednarodnimi vlagatelji ter svetovanje o M&A na strani nakupa in prodaje. Letno upravlja 10-15 transakcij VC/PE in M&A.

Je izkušen govornik in vodja delavnic od Budimpešte do Milana. Predavatelj na madžarskih in mednarodnih podjetniških in tehnoloških univerzah na področju VC/PE, poslovne strategije in tematik, povezanih s podjetništvom, mentor/govornik na več regionalnih podjetniških programih. Meni, da je bolj agilni podjetnik kot svetovalec.

Nekdanji član uprave madžarskega združenja tveganega kapitala in zasebnega kapitala (HVCA), ustanovni član madžarske mreže poslovnih angelov (HunBAN).

Diplomiral je na Univerzi za ekonomske vede v Budimpešti, nato je študij poslovanja sledil strategiji, financiranju, trženjskim specializacijam na MIT in Wharton Business School.

PARTNERJI projekta
MEDNARODNI PARTNERJI